Το «Αλμανάκ» βραβεύτηκε

Το «Αλμανάκ» βραβεύτηκε

Με χαρά σας ανακοινώνουμε για την διάκριση που απέσπασε η ομάδα του Βαρνάβα  στο 8ο Πανελλήνιο  Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.

    

Με το έργο «Αλμανάκ» της Μαριάννας Κάλμπαρη σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη διαγωνίστηκε μεταξύ άλλων ομάδων η σκηνή του Βαρνάβα και απέσπασε το «Βραβείο Κοινού».

‘Επαινος ερμηνείας στην Αναστασία Παπαθανασίου για το ρόλο του κοριτσιού. 

 

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τη νεοσύστατη ομάδα και εύχονται να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη το έργο τους.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή στις μέρες μας, μετά την μεγάλη πληγή που υπέστη ο τόπος μας,  οι συντελεστές του ΔΗΘΕΜΑ να διακρίνονται και να βραβεύονται. Άλλη μια ένδειξη ότι μέσω του πολιτισμού όλα τα δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν και να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο αύριο».

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, το Δήμο Ιεράπετρας, τους διαγωνιζόμενους, και όλους τους φορείς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση του φετινού Φεστιβάλ. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στο έργο σας.

 

 

Στοιχεία παράστασης

Λίγα λόγια για το έργο:

– Το Αλμανάκ δεν είναι παραμύθι. Δεν είναι θεατρικό έργο. Είναι ένα μαγικό βιβλίο που λέει ιστορίες. Ιστορίες αληθινές! Ιστορίες σημαντικών προσώπων: πολιτικών, παπάδων, δημοσιογράφων… Αλλά και ασήμαντων ανθρώπων, απλών ανθρώπων που αναρωτιούνται, σκέφτονται, προσπαθούν να καταλάβουν ή αποφασίζουν να κοιμηθούν… για εκατό χρόνια, σαν την ωραία κοιμωμένη!

Συντελεστές

Κείμενο: Μαριάννα Κάλμπαρη

Σκηνοθεσία : Νίκος Γκεσούλης

Μουσική: Γιώργος Βαρσαμάκης

Σκηνικά-Κοστούμια:  θεατρική ομάδα

Παίζουν: Αντωνίου Μαρίνα , Αποστόλου Αναστασία , Δήμου Ελένη , Λαμπαρός Πέτρος , Λέπουρης Γιώργος , Μαζαράκη Έυη , Μασιάλα Έυη , Μυλωνάς Δημήτρης , Νικολοπούλου Κωνσταντίνα , Παγκράτης Μιχάλης , Παπαθανασίου Αναστασία , Σδράλιας Τρ. Φίλιππος, Τουρκαντώνη Αναστασία, Φωτίου Όλγα, Χαρίση Ματίνα.

 

 

 

Για το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα